Hotels van Oranje ondergaat metamorfose


Na jaren van voorbereiding hebben de Hotels van Oranje op 1 maart j.l. haar deuren gesloten voor een grootschalige verbouwing, die vijftien maanden in beslag zal nemen. De metamorfose van het toonaangevende vijfsterrenhotel aan de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee loopt parallel met de nieuwbouw van het luxueuze appartementencomplex ‘Residence van Oranje’, dat verrijst op de plek waar zich nu nog het Beach Hotel Noordwijk en Boulevard Hotel bevinden. De heropening van het volledig vernieuwde Hotel van Oranje vindt naar verwachting plaats op 15 juni 2023.

 

Majestueuze ambiance

De ingrijpende renovatie van het fameuze Hotel van Oranje is een nieuwe fase ingegaan. In de afgelopen 37 jaar is het hotel uitgegroeid tot een icoon van luxe en stijl, met een superieure dienstverlening en service op vijfsterren niveau. Hotel van Oranje behoort al jaren tot de top van Nederland.

De verbouwing is noodzakelijk om ook in de toekomst de hooggespannen verwachtingen van (internationale) particuliere en zakelijke gasten te kunnen overtreffen. Het hotel wordt van top tot teen onder handen genomen, uitgebreid en tot in detail voorzien van state-of-the-art voorzieningen en comfort. In juni 2023 gaan de deuren van Hotel van Oranje weer open voor gasten, die worden verwelkomd in een werkelijk majestueuze ambiance. Het hotel wordt daartoe uitgebreid met twee etages en een beeldbepalende toren met prachtige suites, die een panoramisch uitzicht bieden over de boulevard, het strand en de zee. Op de zevende verdieping komt een uniek sky-restaurant.


230 kamers en 25 suites

Na de verbouwing heeft Hotel van Oranje de beschikking over 230 kamers, waarvan 25 suites en zes restaurants. De hotelkamers krijgen floor to ceiling raampartijen met schuifdeuren naar een Frans balkon. De toevoeging van suites tot wel 90 m² resulteert in een diverser en high-end aanbod in kamers. De façade krijgt hierdoor een totaal nieuwe, mondaine uitstraling. In combinatie met een superieur aanbod op het gebied van comfort en luxe, restaurants, bars, congres- en eventfaciliteiten, wellness en beautycentrum, passend bij een vijfsterren kuurhotel, staat Hotel van Oranje ook in de toekomst symbool voor stijlvol genieten.

 

Het aangrenzende Beach Hotel Noordwijk moet wijken voor de nieuwbouw van Residence van Oranje. In deze meest exclusieve residentie aan de Nederlandse kust worden zeventig luxueuze appartementen en penthouses gerealiseerd. Dit heeft mede tot gevolg dat de vertrouwde meervoudsvorm ‘Hotels van Oranje’ is veranderd in ‘Hotel van Oranje’.


 

Beachclub O.

De beachclub blijft gedurende de hele verbouwing 'gewoon' geopend. Voor levensgenieters en zonaanbidders is de exclusieve Beachclub O. de absolute hotspot van Noordwijk aan Zee. De gasten zijn, zoals altijd, van harte welkom om heerlijk te relaxen en te genieten van zon, zee, strand, een koel glas wijn en mooie gerechten.


Op een zonovergoten terras lekker loungen met een glaasje bubbels in je hand, bites binnen handbereik en beats op de achter grond. En als na een fantastische stranddag de zon langzaam ondergaat, is de dag bij Beachclub O. nog lang niet voorbij. Miami, Saint-Tropez en Ibiza kunnen niet tippen aan dé strandtent van Noordwijk; Beachclub O.