Beachclub O.

Joie de Vivre

Beachclub O. is 'quality time' in alle facetten. Genieten van een fantastische Mediterrane keuken. Lunchen, dineren of borrelen met vrienden en familie. Verfrissende cocktails, dorstlessende rosé en sprankelende champagnes. Dit alles in een schitterende ambiance. Meer heb je niet nodig toch?

Met een geheel eigen stijl met wit wapperende gordijnen, zwarte glinsterende tafels en luxe loungebanken. We laten onszelf het best omschrijven als gedurfd en eigenwijs. Onze permanente beachclub biedt spectaculair uitzicht op de ondergaande zon en van achter de bar voorziet onze bartender iedereen van een lekker drankje.


Bruisend en Sprankelend

Ook zijn we dé locatie voor unieke bijeenkomsten en evenementen van 10 personen tot 1.500 personen. Exclusief vergaderen met spectaculair zeezicht of een memorabele productlancering, bij ons bent is de opdrachtgever aan het juiste adres. Samen zoeken we naar een perfecte invulling voor het evenement. Van een mooi walking dinner of een heerlijk barbecue buffet met onze Green Eggs. En een ontvangst met een verfrissende cocktail of een sprankelende bubbel. Wij regelen het.


ENJOY THE VIBE OF NOORDWIJK

beachclub-o-meetings