Over ons


De Hotels van Oranje met het luxueuze Hotel van Oranje en het comfortabele Beach Hotel (WorldHotels Deluxe), vormen het grootste vijfsterren hotel aan de Nederlandse kust en bieden 252 hotelkamers en 6 suites, 32 conferentie- en banquetzalen, 18 boardrooms, vijf restaurants, een Beachclub, zes bars, 30-meter lang golfzwembad, solaria, health club met sauna’s, stoombad, whirlpool en neveltuin, 2 fitnessruimtes, Kids Castle, beauty center met hairstudio, hotelgarage en parkeerterrein voor 350 auto’s.


De afgelopen 35 jaar zijn de Hotels van Oranje uitgegroeid tot een toonaangevend hotelbedrijf in Nederland, dat beschikt over schitterende faciliteiten, waar zakelijke- en privé gasten optimaal van een luxueus en ontspannen vijfsterren verblijf kunnen genieten. Binnen de Hotels van Oranje vind je 5 restaurants;


Restaurant Dutch!

In restaurant Dutch! Bereidt onze chef-kok op een speelse ‘Touch of Dutch’ duurzame, dagverse streekproducten, op culinaire wijze. Restaurant Dutch! is vernieuwend, fris en toch vertrouwd. Een groot deel van de gerechten wordt aan tafel bereidt.


Restaurant Oriento

Restaurant Oriento serveert tongstrelende gerechten geïnspireerd op de Aziatische keuken. Als gast wordt je meegenomen op een reis langs diverse Aziatische landen en geniet je van een culinaire belevenis.


Steakhouse de Harmonie

Steakhouse de Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar je met de hele familie geniet van de beste gerechten en het meest vriendelijke personeel. In restaurant de Harmonie weten ze wat ze doen wat zich uitstraalt naar onze klassiekers zoals ‘The best in town spareribs’.


Grand Café ’t Elfde Gebod

Grand Café ’t Elfde Gebod is een uniek café met elementen uit een oude kerk uit het zuiden van Nederland. Denk hierbij aan biechthokjes, glas in lood ramen en andere sensationele elementen die het hart doen kloppen.


Beachclub O.

Op een zonovergoten terras lekker loungen met een glaasje bubbels in je hand, bites binnen handbereik en beats op de achter grond. En als na een fantastische stranddag de zon langzaam ondergaat, is de dag bij Beachclub O. nog lang niet voorbij. Miami, Saint-Tropez en Ibiza kunnen niet tippen aan dé strandtent van Noordwijk; Beachclub O.


De Hotels van Oranje zijn gelegen aan het schoonste en breedste strand van Nederland en hebben een spectaculair uitzicht over het strand en de zee. Noordwijk aan Zee is omringd door mooie natuur en ligt centraal, op minder dan een half uur afstand per auto van Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam en Den Haag. 


Personeelsvereniging 


Sinds 1992 heeft de Hotels van Oranje een personeelsvereniging met de naam: Oranje Boven. De personeelsvereniging organiseert zo’n 6/7 keer per jaar een leuke activiteit. Deze activiteiten kunnen verschillen van een poolparty, pub quiz, 6-kamp op het strand, sinterklaasfeest tot aan het traditionele bootje varen. Samen met alle medewerkers maken we de leukste momenten mee! 

Lees meer Lees minder

Samenwerking partners

Bekijk onze samenwerkingen
samenwerkingen-button